Banda de Xaló

Banda de Xaló

dilluns, 24 de setembre del 2007

Comencem el blog


Després d'aquest cap de setmana que pràcticament l'hem passat tots junts, que més que millor que fer tot un blog sols per nosaltres, per a la gent de la Banda, no cregueu? No hi ha massa idea de com funciona però poc a poc s'anirà averiguant. I sense enrollar-me més... visca la temporà! ALTA!

3 comentaris:

bandaxalo ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! q fem???? jajaja bueno q ara si q ai som un grup cada vegada més, i res sols dir q pronte tindrem q repetir algun aplec d'eixos q va estar molt molt be, jajajaja

NORMA ha dit...

Temporeros!!! Com ja han dit, açò cada volta va a més! Sou lo milloret, començant per les "temporaetes" i acabant per tots vosaltres.
L'experiència d'este cap de setmana s'ha de repetir més voltes, i tenim que intentar que no passe tant de temps d'una sopà a l'altra,ah? Així que posem fetxa ja!! jejeje!!!

I per no variar, el nostre crit de guerra: SOM DE TEMPORÀ ALTA!!!

NORMA ha dit...

Buenas penyeta!!! Es que estava algo avorrida, fent temps per anar a una reunió i anar-me'n cap a Xaló, i m'he posat a pegar una miradeta per ací, per a no pedre'm detall de res!!!jajaja!!!
I he vist la foto de la banda i m'he posat a pensar, i ja queda menys per a la nostra Santa Cecil!!!
Em pose nervioseta i tot sols de pensar-ho! M'apetix mogolló tocar al concert, i estar de sopaeta amb tota la banda i amb tota la TEMPORÀ!!!!

VISCA LA BANDA DE XALÓ!!!