Banda de Xaló

Banda de Xaló

dilluns, 24 de setembre del 2007

Aplec de Bandes 2007 (Pego)

La pluja i el mal temps no van fer que no ho passarem bé aquest dia. Encara que no poguérem vestir-nos d'uniforme i que no agafarem els instruments com uns bons músics, nosaltres vam fer la nostra festa junt a altres bandes. Una festa que va durar des de les 20.30 (que acabarem de sopar) fins a les 4.30 i que va seguir per als altres perquè nosaltres ja no podíem més. Esperem que es torne a repetir, ja que feia temps o fa molts anys que no anàvem a un aplec com aquest.








24 comentaris:

bandaxalo ha dit...

No puc dir altra cosa nomes que...som de temporà...ALTA!!! i els millors de la marina ALTA!!! avore quan planejem un altre cap de setmana com este eh??

ximet ha dit...

Clar q som els millor d la marina ALTA, encara q els d gata diguen q van ser els q van fer mes festa, pero es keden darrere d la temporà.
Aixi q pronte podriem fer un altra sopaeta i amunt eixa temporà!!

AlexAndrA ha dit...

En primer lloc dir que... som la millor banda de la contornà!I aquest cap de setmana ho hem demostrat: divendres a la sopà dels joves de la banda i dissabte a l'aplec de bandes. Ja disposem d'uniforme extraoficial (samarreta de la Temporà), pàgina web i la festa que montem, què més es pot demanar?
Visca la Temporà... alta!!!

*Miriam* ha dit...

bueno va...per a no deixar-ho en rivalitat...mos coronem com els que més festa vam fer de totes les bandes?? GATA&XALÓ??
siiii
xq sense cap destes dos bandes laplec no aguera sigut el qe va ser...
molta festa!! moltes disfresses... molta MÚSICA!!


com aureu observat, nosaltres també tenim camiseta extraoficial, en realitat tenim dos, la groga del aplec ii una altra, xo aqella com es mes apagada pos no es treu molt!!

ii això del proxim aplec...vote, al igual qe ximet en la nostra web, qe es faja en gata o en xaló!!


un salut de una gateretaaaa!!




Visca Santa Cecilia!!
:)






Miriam ^^

Anònim ha dit...

Els de Xaló vau triomfar en l'aplec, més que els de Gata. Eixa temporà va triomfar, en serio... seguiu així! sou una gran pinya, ho vaig observar!!!

Anònim ha dit...

Propose fer una sopà conjunta la banda de gata i la de Xaló!!!

OEOEOEOEOEO!!!!
VISCA AL CUBATA!!

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb al meu company. Estaria molt bé fer una sopaeta i axina coneixermos tots.

Anònim ha dit...

Pues aneu posant data!!

NORMA ha dit...

Weee! Estic molt d'acord amb el gatero sobre lo de fer una sopà conjunta! Sisisisisi senyor...!!!
Tenim que demostrar, una volta més, que els músics som els més festeros! No tenim que baixar el llistó després de lo de l'aplec a Pego, ah? FESTA I BURRERA A MUERTE!

Visca la TEMPORÀ i visquen els músics!!!

Anònim ha dit...

Com diu aquesta TEMPORERA, tenim que fer una sopà conjunta de Gata i Xaló, posem data i demostrem q som els millors de la contornà i els mes festers, encara q a Pego ja es va demostrar jeje...amunt LA temporà ALTA!! i la festa a tope!!!

NORMA ha dit...

Xe, no poseu comentaris en anònim, que volem saber qui sou...

Anònim ha dit...

Jo tb pense q deuriem fer una sopà les dues bandes... Vam ser les millors d la nit. I a mes, mes, va haber un music d xaló q hem va agradar encara q eixa nit el vaig vore enrollant-se en un xica.. T novia? Ho va ser eixa nit..
Besadetes..

Banda Blogspot ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Banda Blogspot ha dit...

Bueno, l'administració del Blogspot de la Banda de Gata també s'ha deixat caure per ací, i és que no sabiem l'existència d'aquest Blog. Ara que ja ho sabem felicitem als administradors/es perquè està molt bé i ens ha agradat, encara que li vegem alguna similitat amb el nostre, però té coses dignes de col·locar a altres Blogs, com tal vegada fem al nostre.

A l'Aplec la veritat és que tots els músics vam demostrar que és un bon músic a l'hora de fer festa... i si es vol dir que la Banda de Xaló va ser millor, que si la Banda de Gata va ser millor... etcètera, etcètera... són tonteries. L'aplec no haguera sigut el mateix sinó haguerem tingut eixa gent que es fa dir de "temporà alta"... però tampoc igual sense nosaltres... i ja està!

Ens ha agradat la idea de un sopar conjunt entre ambdues bandes. Ja que som de pobles veïns ens hauríem de conèixer... i fer bones amistats... així en futurs aplecs la cosa ja seria per a "morir-se".

Continueu avant amb el Blog, ànims a l'administració del Blogspot xaloner.

Salut,

L'administració del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

Anònim ha dit...

molt ben dit, com es nota q es un gater, pq els de xaló....

Anònim ha dit...

visca la banda de gataaaaa!!
i visca el seu administrador i el seu blog!!
que fa un blog ÚNIC e IRREPETIBLE

Anònim ha dit...

Ximet no se qui eres i crec q tampoc em coneixes a mi, vaig dir lo d la sopà xk staria be, xo no ho vaig dir x ningú en especial, quan vullgueu q la fem x mi mel, hem dona = la data. X ahi hi ha un comentari d'una altra gatera q diu q li agradava un de xaló i vol saber si té novia vull dir q exe comentari no es meu, al meu era al q stava firmat x gatera mes amunt. Tampoc sé a quin xic es referix... weno pues axo, avore si fem algun dia la sopaeta. Dew i besets!

ximet ha dit...

Com poseu el mateix nom pensava q seria la mateixa persona, ja dira l'altra gatera a ki li agrada mes clarament i a vore si fem la sopaeta pronte. Dew besets!

Anònim ha dit...

avore si actualizeu................. lo de l'aplec ja està massa vist!!!

Anònim ha dit...

aso pereix que siga lo que necesitas es amor...eggghhh

Anònim ha dit...

ximo no utilitzes els comentaris del Blog per a lligar, aixo pareix el diario de patricia

Anònim ha dit...

ximo lligar?? quines tonteries digueu, ell nomes vol fer amistats

Anònim ha dit...

sisi aixo es lo k diuen tots i despres mira mira...

Anònim ha dit...

ximo no lliga sino q sel lliguen pke li van totes darrere