Banda de Xaló

Banda de Xaló

dimarts, 19 de febrer del 2008

Tot un èxit (amb ironia)

Després de l'èxit de l'assaig del divendres passat (que al no haver gent no es va fer), es recorda que este proper divendres hi haurà un altre assaig del qual serà "obligat" anar, ja que el més segur que es cobre i qui no vaja, potser que tinga conseqüències. A veure si així va més gent... Ja sabem que hi ha molts compromisos però tots en tenim i es podria tindre un poc més de respecte per a la gent que perd el temps i perd els compromisos per a poder anar a l'assaig i que després no hi ha perquè no hi ha ningú. Així que ja sabeu...
Ens veiem el divendres que ve!!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Temporeros!!Jo si no passa res este divendres si q podre anar.
Però la questio és... Per a quan la sopà d temporà???
Va, poseu data q necesite ja pegarme una bona festa en vosaltres!!!
Visca la tempora!! Alta!!

Anònim ha dit...

i q tal ironia?

Sheyla ha dit...

hola temporeros!!! com va??? a vore si poseu fetxa x fer la sopa, no??? xe xe xe, m'esteu fallant en les ganes q hi ha de fer una sopaeta tots junts.... vinga ja direu algo!!!! records des de Granada!!!

Sheyla ha dit...

a vore q pasa aci??? ja paseu de la pagina o q?? sols escric jo xe!!! Q LLASTIMA!!!
ja veg q ja no voleu fer sopaes ni res,e??? bueno quan es decidiu a escriure sera una alegria!!! jajaja...

NORMA ha dit...

YEEE!! Això dic jo, que entre tots els dies i no veig res... Però la fetxa la teniu que posar l'Àlex i la Sheyla, que sou les que ho teniu més complicat... Així que ASVANÇANT!!!!

MENOS CRITICAR I MÉS POSAR FETXA!!!!!!! VAAAAAAAAAA...!!!!jajajaja!!

NORMA ha dit...

Ah... I una coseta volia dir. Estic farta, i supose que no seré l'única, d'anar als assaig i ser els 4 gats de sempre. Esta vist que per molt que es diga la gent no fa cas i s'ho passa per el forro.
A mi molts divendres tampoc m'apetix anar. Després d'haver estat tota la setmana a València, l'últim que m'apeteix és anar alli... M'apeteix més anara fer-me'n una, però xiquets, és lo que hi ha. Després ens queixem de que si no anem avant... NORMAL!!! SI NO VA NINGÚ A L'ASSAIG!!!!

Així que ja avise, si algun dia no vaig es per que no m'apeteix anar per a res. Quan es decidiu a anar tots m'aviseu, i jo també aniré...

Anònim ha dit...

La norma te tota la rao... NI la gent q deuria anar va...
Jo ste divendres, arribe a xalo alla les 10, si mapetix nire i sino pues men anire al tall a ferme 4 misteles q es el q ens agra fer els divendres...
Si aixo ja ens vegem x alli. No hem falleu!!!

Anònim ha dit...

Juan, si d'eixa gent que deuria anar i no va ho dius perquè no vaig el divendres passat... ho sent! També haguera pogut avisar sobre l'assaig de hui però no he tingut temps ni internet.
I si anem així en els assajos, no ne fem i avant però penseu que els quatre gats que solen anar és la gent que hi ha realment. D'ací dos horetes és l'assaig, supose que tindrà el mateix èxit que totes les setmanes. S'haurà de proposar alguna solució per a que la gent vinga, econòmica mai falla... així que aneu al tanto!
Per cert, canviant de tema... pels que estem currant durant les falles, podríem anar el dimarts per la nit de festa a Favareta i quedar-nos allí a dormir que no crec que l'hostal siga molt car, què opineu??

Sheyla ha dit...

hola! mireu jo pense q no deurieu fer aixo, se q cansa, jo quan anava tambe em cansava xo si no anemnos al final tot sen anira a la merda!!! jo quan vaig sempre pense en anar i si hi ha assaig vaig i punto, xq si estem ahi es x anar i cumplir no sols xa lo wapet i au!!!!
lo de Favara em pareix super be Mari!!! xq allò sense tu no serà el mateix, jajajaja, vinga ja xarrem!!! muamuamua

Anònim ha dit...

Mari...
Q jo ho deia d caxondeo