Banda de Xaló

Banda de Xaló

dimecres, 28 de maig del 2008

Eliminació del comentari


A causa dels embolics i que cada vegada la bola anava fent-se més gran s'ha hagut d'eliminar el comentari. Així que seguiu escrivint...
Bé, ens veiem després d'exàmens amb un sopar dels nostres...
Fins prompte i sort en els exàmens!!!!!!!

4 comentaris:

Sheyla ha dit...

hola,mireu jo trobe q la nostra presidenta ha fet en llevar akell comentari i per a q no hi haja mals entesos val mes q no es tinga en compte,això si jo crec q no esta be el q van fer els de Pego xo bueno ara ja esta.Una altra cosa jo el dia 3 de juliol ja acabe!!! axina q ja podem anar posant data per a tot el q vullgueu, val??? molts besets i records des de Granada!!!!
molta sorta tots!!

Anònim ha dit...

Hola!!
Si potser, podríeu anar posant els dies que acabeu els exàmens... és per a posar data d'assaig. Jo acabe el 18 de juliol però només tinc eixe i un el 14, així que tinc igual de quin dia fer assaig.
Ja sabeu la notícia de l'Alex? ens haurem d'acoplar a quan vinga de Barcelona per a fer el sopar...
Aneu comentant...

NORMA ha dit...

Wola a tots, temporers!! Jo acabe el 20 de Juny els examens, així que a partir d'eixe dia podem fer totes les sopaetes que vullgueu!!
Ai xe, ja tinc ganes de fer-ne una, però amb karaoke i tot incluit,eh?? jeje!!

MOLTA SORT A TOTS AMB ELS EXAMENS!!!!

Iván ha dit...

hola capipoles temporeres!!! jo acabe el 7 de juliol...i amb un poquet de sort, acabe la carrera, aixina q millor q celebrar-ho amb una sopà d temporà i un bon karaoke???jeje molta sort a tots i fins prompte...