Banda de Xaló

Banda de Xaló

dimarts, 16 d’octubre del 2007

Moros i cristians a Callosa

Després de comentar si anar a Callosa o no, la gent més complidora es va posar d'acord i va anar a visitar a la gent que estava tocant allí, i de passo es van quedar de festa. Com es pot observar en les fotos, la festa es veu perfectament i a simple vista. I en esta festa no es podia faltar, ja que es gaudix de tot un poc... música, gent, beguda, etc etc... i agafant el ritme per a les festes del poble, encara que forces no sé si ne tindran... ja es veurà el divendres!!!








10 comentaris:

bandaxalo ha dit...

Falten fotos dels músics que estaven tocant!!! el que les va fer, molt mal!!

NORMA ha dit...

Per supost que tindrem forces per al divendres, això no ho dubtes!!!jejejeje!! I des d'ací aprofite per a convidar a tot el món a vindre a festes, i per supost, a que consumixquen a la barra, que enguany ens toca a nosaltres i l'assunt està cru... jajaja!!!

Macanqueles, se't va trobar a faltar... Ah!!! Per cert, adivina a qui vam vore per allí??? AL JUGADOR DE BASQUET I AL SEU AMIC... jajajaja!!!

Anònim ha dit...

wewewe!!!
Moltissimes gracies x vindre!!!
Meu vaig passar d categoria, se q sense vosaltres n haguera sigut igual...
I com es va demostrar, els temporeros allà on anem sempre peixquem n? jajaja... no vull senyalar a ningu...
Bueno i este divendres més i millor.. X cert, ja sabeu el q ens va passar el dia d l'inici d les festes d'agost... Tb havia concert, i ho vam agarrar en forces... Es repetira aquest divendres??? jajaja.
Al suelo!!!

Records a tots desde Murcia..

...jUaN...

NORMA ha dit...

Ah, PRESI!!! Que et pareix la idea de posar al Blog la cançoneta que li vam treure al Nity? Igual com estas posant els escrits eixos sobre lo de Callosa i tot això, pues també posar la cançoneta... no??
Estaria graciós!! jijiji!!!

Iván ha dit...

Soles puc dir q on va la temporà (ALTA!!!!), triunfa...jeje
encara que vam tindre algunes baixes importants eh???? avore si a la proxima ixida temporera anem tots...
ORÀ ORÀ ORÀ...jiji

AlexAndrA ha dit...

Hola a tota la temporà! Només volia fer saber a tots, la meua absoluta indignació amb lo del dissabte de Callosa. MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER AVISAR!!!

Anònim ha dit...

Alexandra, es va dir ací en el blog sobre anar o no, jo ja vaig dir que no podia i després la gent que va anar s'ho van parlar i al final... van anar. Jo tampoc sabia cert si anaven o no però sabia que s'havia parlat.

NORMA ha dit...

Part de la culpa va ser meua per jo li vaig preguntar a l'Alex si li apetia anar a Callosa, però com després no es parlava res, de si anavem o no, jo vaig donar per entés que no aniriem. I em vaig enterar el dissabte a les 20:00 de la desprà que si que anavem, i que haviem quedat a les 21:00, i jo estava a Alacant, i vaig a plegar i en preses i correres men vaig anar... I no vaig pensar d'avisar a ningú ni res... Encara que això no és excusa, però bueno...

AlexAndrA ha dit...

Mari a mi se'm va dir que s'havia proposat anar a Callosa i jo vaig contestar que si anàvem jo m'apuntava perquè em feia molta il·lusió! A més la majoria de la temporà sabia que justament el cap de setmana eixe estava a Xaló. Jo sé que no ho vau fer amb mala intenció i no passa res. Simplement em va sabre mal perquè jo també havera vullgut anar i per despiste de tots un poc, se'ls va oblidar avisar-me. Jo no ho dic per mal però em sap greu que sempre que es fa alguna cosa de la temporà jo sempre compte amb tots, i aquesta vegada amb mi no s'ha comptat, però bé, a qualsevol se li pot oblidar avisar a la algú alguna volta. No passa res!

Anònim ha dit...

ESTIC ORGULLOSIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSIMA!!!!!!!!!!DE TOTS AçÓ NO ES SOLS UNA BANDA ES UN GRUP D´AMICS.
QUE ELS AGRÀ ANAR DE FESTA EN FESTA .... I ENS HO PASSEN DE PUTA MARE.FEM PIÑA
LARA LA TESORERA QUE ES FA EN TOTS ELS DINÉS