Banda de Xaló

Banda de Xaló

dilluns, 8 de setembre del 2008

Tornem a la rutina

Després d'unes bones vacances, festes, sopar de temporà... ens costa tornar a la rutina. Alguns estaran d'exàmens, altres ja hauran acabat, molts estaran apunt de començar les classes i apart de tot això, el dia 19 de setembre tornem a assajar amb moltes novetats.
S'ha de remarcar que el dia 20, o siga, al dia següent tenim l'aplec de Bandes, per això s'obliga l'assistència. Per a arreplegar diners, s'ha de comprar un bolset i uns numerets de rifa, això ja es parlarà el divendres de l'assaig.
Només dir, que ens veiem el 19 de setembre a les 21.30h.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

hola temporeroz!!!
Sols preguntar si haurà autobus x anar a l'aplec, mes q res x anar fent-me l'anim d'agarrar cotxe o no...
Un Abraç

Anònim ha dit...

Hola gent!!
SI que hi haurà bus!!!
I... el que vam parlar l'altre dia és que podríem fer camisetes per a tots, no només que nosaltres tingam la de la temporà... no sé, pense això. Ja ho parlem!

Sheyla ha dit...

hola!!!! Mari, jo tinc un problema i eske tinc una sopa eixe dia i mo podre anar a l'assaig, ho senc xo no la puc posar a un altre dia xq jo fins el 19 de setmbre no acabe i no ve be fer-la un altre finde...si ania algo q em tinga q enterar si meu pots dir seria un puntaso!!!
jo tambe vote xa q fem camisetes de tots, tambe xq a mi la q tenim no mapaña molt... xq me la veg masa curta, jajajaja, q bo... be, sols axo q fem camisetes xa tots!!!
un beset molt fort!!!!

Anònim ha dit...

Dona... si només eres tu que tens el sopar bé (però tampoc bé) però si ara comencen tots en què tenen sopar, no em pareix gens bé. Xe, una vegada a les mil que fem assaig i apart perquè al dia següent hem de tocar, crec que deuríem anar tots i per no fer-li el lleig al director.
Però cadascu és lliure de fer el que vulga, ací no se li obliga a ningú a fer res.
Sheyla, només tens que saber que hem de comprar un bolset i dos numerets de rifa que en total són uns 14 eurets. Després la camiseta que es cosa nostra i ja es dirà hora d'eixida del bus.

Anònim ha dit...

Orà, orà, orà, visca la temporà!!!
Com mola lo del bus, q feliç soc. I lo de les camisetes, tb hem pareix molt be, pq musics som tots, aixi q temporeros tb!
Els q nem a Muchamel, ens vegem ste divendres, i la resta el 19.
Un abraç

Sheyla ha dit...

Mira Mari, ja se que som lliures xo eixa sopà fa molt de temps q la tinc programa i despres ja men vaig a Granada i no la puc fer, eixes persones s'han esperat a ferla quan jo puguera i x una volta q jo no vaja a un assaig x anar de sopà no es xa tant q ha hagut mes gent i no sa dit res i no vull xarrar més, a vore si va tot el mon, ojala fora la unica q faltara xo segur q no es aixa, adeu.

marieta ha dit...

Hi hi, temporeros!!

jo també estic d'acord en fer camisetes per a tots, perque la banda (encara que lo milloret sigam els temporeros :)) som tots, i seria un puntasso anar tots amb una camisola igual! i per l'assaig no patiu, que segur que acudix molta gent, res més.

adeuu*