Banda de Xaló

Banda de Xaló

dimarts, 29 d’abril del 2008

Festes Benissa '08

Les festes de Benissa ens ha unit un poc ja que feia temps que estàvem un poc desperdigats. Diumenge va ser un matí un poc fotut, això de vetlar o millor dit no dormir i anar a tocar a la despertada... les cares deien de si. Unes amb els ulls encara pintats, altres dormint en qualsevol lloc... i molts malalts de la panxa, massa festa!!
A veure si ens juntem més, que així no podem anar... s'ha de fer un sopar ja!!!









8 comentaris:

NORMA ha dit...

Això quina merda de comenteris són ? Xe, no comenceu ha fer la ma i a tocar els nasos que ja estarà bé, pense jo...
Canviant de tema... MARI!!!! Per favor... Eixes fotos... Xica, avisa antes de posar-les que fem unes caretes (jo, sobretot...) jaja!! Això de no dormir...

Mari, faltaves tu el diumenge passat!! Estavem casi tota la temporà (ALTA!!) alli a Benissa tocant... Vam fer esmorzà temporera i tot... jaja!!!

AH!!Per cert! Es va dir de fer la pròxima sopà el dia 18 de Juliol, però l'Àlex no pot, així que vos pareix fer-la el pròxim divendres, el dia 25 de juliol? Anem aclarint-ho, per que si no, no es farà mai!!

Per cert, entreu tots a www.radiosabadell.fm, de dilluns a divendres a les 13:30h... Notices del mig dia per... ALEXANDRA FONT... BONA TARDA!!! jajajaja!!
(Sorry Alex,jeje)


BESETS A TOTS!!

Anònim ha dit...

I qui és Toni?? que no patisca que a Benissa no tornem fins a l'any que ve. Anem de festes en festes i si anem. (sou d'ací o heu vingut a festes?? HEM VINGUT A FESTES, només).
Colló... si que poseu la data del sopar tard. Jo em pensava que anaveu a dir sopar d'ací dos setmanes. I jo que sé si d'ací dos mesos i pico tinc algo que fer, per ara no tinc res i supose que no tindré res, esperem!! Ja parlem, me'n vaig a classe... Adéu!!!

NORMA ha dit...

Vam dir eixe dia per que al Juan acaba el dia 12 de Juliol, crec... Però si voleu fer-la antes per mi de categoria!!! jajajaja!!!
Però el problema està amb la Sheyla i l'Àlex, però no diuen res!!!!!!Vaaaaaaaaa!!! jaja!!
Ale, jo també men voy pa classe...

SALUT!!!!!

(... Benissa en festes.. laralalalalaaaa... jajaja)

Iván ha dit...

aixo anava a dir, si voleu q la fem antes la fem, pero les que no estan tant per aci com nosaltres q posen una data i la fem!!
p.d. Alexandra hui no staves a la radio, estava la nuria, avisamos quan stigues q la norma i jo stavem impacients avore si tescoltavem...

i no s'oblideu de la sopà d temporà!!

salut!

Sheyla ha dit...

hola!!! a vore, jo vaig la setmana que ve pero no vaig a ixir de festa... xo q si voleu fer la sopà antes x mi em fa igual, q despres em tornem a fer un altra i no pasa res!!! vale??? vinga feu el q trobeu!!!! un beset molt fort de Granada!!!!!! muuuuuuuuuuuaaaaaaa

Anònim ha dit...

Bona tarda Alexandra Font i la resta!!!
Primer q tot dir q el primer comentari, segur q anava x mi pq diu estaveu tots molt guapos menos.... menos jo q no vaig anar, si haguera anat el cucot eixe hauria possat steu tots molt guapos iau... jejeje
I després dir q jo acabe el 12 però q d totes formes si es possa la data abans, jo faig una escapada cap al poble, q sempre ve be!!!
Records desde Murcia!!!
I bona tarda!!!

ximet ha dit...

Hola temporeros!! Ja q tots tenim ganetes d fer la sopà d temporà femla este mes abans dels examens si puguerem tots.
Adeu besets!!

NORMA ha dit...

Si home?? Això va enserio??? I a nosaltres per que no ens diuen res?? Q FOOOOORT!!!