Banda de Xaló

Banda de Xaló

dilluns, 7 de gener del 2008

Hola de nou!!!

Ja era hora tornar a escriure després de tants dies absents en el que quasi tots estàvem de vacances. Unes vacances repletes de festa, alegria, música..

Entre eixes festes podem recordar la festa de Santa Cecília. Divendres 21 vam fer el karaoke i ens vam donar conter que tenim una banda plena de cantautors, per això al dia següent ens va fer tot un dia de pluja. El dissabte 22 vam fer el concert, bé o mal, però el vam fer tots junts que és lo important i com no, després del concert, el sopar acompanyats del duo.

Al divendres següent vam celebrar entre els joves, l'amic invisible, on es van fer el millors regals, des de barrets nadalencs fins a consoladors de fusta.
Així que podem comprovar que durant aquestes vacances la festa no ha pogut fallar. Per ara sols està escrit en el blog, així que si aneu enviant totes les fotos que teniu, s'aniran posant, d'aquesta manera també es tindran les imatges d'aquestos meravellosos dies.
Fins prompte!!

12 comentaris:

Sheyla ha dit...

hola!!! q ara ja esteu descansat de tanta festa??? jo si, la veritat, jajaja. weno sols dir q meu e pasat bomba en les sopaetes i en tota la festa q ens em pegat tots junts, lo del karaoke va molar mogollo, lo q ens vam poder riure, jajajja. i tb dir q ja sa de posar fexa x fer alguna sopaeta, no??? jaja. besets a tots, sort en els examens !!! cuideuse!!!

Iván ha dit...

hola a tots!! com diu la sheyla, q be mos uem passat eh? q si karaoke, q si la festa q vam montar al casino, la sopà d temporà...esperem q es repetixca pronte, ara nomes passem els examens, molta sort i q passe rapid este mes jeje!!

Iván ha dit...

per cert, mos disfrasem de capipola a carnaval?? jajaja

Anònim ha dit...

Estaria bé fer el sopar amb els de gata, si tots volem, quan passen examens.I si als de gata volen! Aixi ens ajuntem els temporeros i de passo... Que hi ha alguna gatera que esta...

Anònim ha dit...

...de part de dos gateres clarinetistes (que no tenen els típics examens de febrer universitariss...)quan vuigueu es fa la sopaaa!!

visca santa cecilia i la banda de gataaaaaaaaaa!!

Anònim ha dit...

Q voleu q vos diga...
Jo amistat el q es amistat, en 3 o 4, i n ho dic x dir, es veritat, i tampoc...
Vosatros direu, xo hem mi el mes segur es q n cal q conteu...

Anònim ha dit...

Et referixes al sopar? De això es tracta d q fem amistat!

Anònim ha dit...

es clar q si, sopant, bufantse es quan coneixes a gent

Anònim ha dit...

per a quant el "quart de santa cecilia"? jeje per alla finals de febrer o principis de març sta be, no? anem posant data q aço´te q ser un no parar...besets xaoooo

ximet ha dit...

Aixo es bo fer amistats i si es amb un sopar entre dos bandes q fan molta festa encara millor jeje.
Despres d'examens ho parlem i posem un data. Q tingueu molta sort estos dies!! Dew

Anònim ha dit...

sort per als examenss...
i aprofite per a convidar-vos a qe mireu les fotos del nostre blog de santa cecilia! (que per fí an arribat)
en quant a la sopà...en quan es desidisca una fecha, alli estaré!
de xaló no conec practicament a ningú, i es tracta de fer amistat, no??

visca santa cecilia!
visca la banda de gata!

Sheyla ha dit...

hola gent!!!! com va tot??? espere q be, sols desitjar-vos sort a tot el món en els examens!!!! i espere que quan acabem fem una sopà,e?? q tenim q celebrar el quart!!! jajaja, vinga ens vegem pronte!!!! muuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaa!!