Banda de Xaló

Banda de Xaló

dilluns, 3 de desembre del 2007

Programació possible de Sta. Cecília

- Divendres 21 de desembre.
  • 20:00 - Assaig
  • 22:00 - Soparet de tota la Banda

- Dissabte 22 de desembre.

  • Abans de missa - passacarrer.
  • Després de missa - concert
  • Després del concert - Sopar
  • Després de sopar - cadascu que faja el que vulga però hi haurà un duo

- Diumenge 23 de desembre.

  • 13.00 - Passacarrer.
  • Després del passacarrer - Paella per a tots els músics.

- Divendres 28 de desembre (dia de la temporà alta).

  • Passacarrer si fa falta abans de sopar.
  • Sopar.
  • I... "regalitos"...
  • Després de tot açò, colpets musicals al Marge.

Això és el que la gent ha anat pensat, sols falta dir llocs per a les menjades. Si teniu alguna pega, ja sabeu...

8 comentaris:

Sheyla ha dit...

hola!!! presi a mi el programa em pareix de categoria, estas feta una dona!!! jaja. xo lo dels xupitos no kedaria millor el divendres de Santa cecil?? nuse ho dic jo xo si trobeu q no jo l'altre ho trobe molt correcte. I axo de despres sopar cadascú q faja el q vullga no, tots al duo,e??? jajaja
records xa tots i pronte ens vegem!!! muamua. visca la TEMPORA!!!

NORMA ha dit...

Ei!!! Em pareix correctísim tot!!!
AI!!!!! Que ganes tinc ja,xee!!!
Mireu, estava pensant amb alguns possibles llocs, on podiem fer les sopaes i la dinà.I he pensat que la sopà del dia de la temporà la podriem fer on vam dir, a la "Luna", la paella podriem anar a "l'Era", i la sopà del divendres de tota la banda, pues no ho sé... Però la podriem fer el "Riu Rau", encara que intentavem fugir d'eixa opció, perquè sempre acabem ahí, però he estat pensant que eixe dia anem tots, i per exemple, està al tio Toni, i supose que l'home s'estimarà més sopar un plat combinat que picaetes i coses d'eixes... Que vos pareix?

Anònim ha dit...

Hola!!!
A mi hem pareix perfecte lo q diu la presi mes els afegits d la norma i la sheyla.
A mes a mes, jo afegiria un pasacarrers el divendres 21 com a inici d la festa, aixi calfem els morros per a l'assaig i animem al poble, q vegen q som una banda unida i q disfruta d la musica...
Records desde murcia
...jUaN...

Iván ha dit...

Hola TEMPORÀ!!
Estic totalment d'acord amb la sheyla, la norma i al juan...en lo dels llocs on anar (sobretot a la Lluna i a l'Era) tenim que reservaro pronte pq sempre esta ple, i en lo dels pasacarrers per supost que si q aixo anima i fa festa!! VISCA LA TEMPORÀ ALTA!! Enguany a armarla com sempre!!!
Fins pronte temporeros

Sheyla ha dit...

hola!!!! a mi em parex super be tot, sobretot lo de fer un pasacarrer el divendres, molaria mogollo,no??? jajaja. jo al riu rau no se si aniria encara q si no hi ha un altre remei pos be, xo si es pot anar a algun altre lloc millor,sabeu??? xo tot el q siga festa estara de categoria. amunt la TEMPORÀ ALTA!!!!! i la BANDA DE XALÓ!!!!!!

Anònim ha dit...

Xiqets/es a mi si q magrada el riu rau (trobe q sere l'unic) Pense q un lloc on pugem star "asoles" i fer tota la festa q vullgem no hem trobarem molts, i alli la gent mes major sopara be i n es massa car..

NORMA ha dit...

Yee TEMPOREROS!!! Quin pont més intensiu hem tingut,no? jajaja!!! El divendres dinant va ser lo millor, mare meua!! Encara que a conseqüència d'això va haver gent que es va fer algo pesaeta, veritat Meli?? Yee tio!! Torca't les comisures, que asco!!! jajajaja!!!
I el dissabt tornant del Cadillac va ser una altra aventura, per a no variar... jajajaja!! Mari, tu com te'n vas anar et vas pedre les CAPIPOLAES!!! jajajajaja!!
AH!!! Per cert, que algú s'enrecorde d'agarrar puros(però puro de uelo, no penseu mal) per a després de les sopaes, jajajajaja!!!

AMUNT LA TEMPORÀ ALTAAAAA!

Anònim ha dit...

Jo que em pensava que se n'anirieu promptet a casa... ja veig que després del marge encara vos vau animar. Bé pues, ens veiem divendres!!! No falteu als assajos...