Banda de Xaló

Banda de Xaló

dilluns, 12 de novembre del 2007

Sta. Cecília en Gata

S'ha rebut un correu convidant-nos a visitar les festes de Sta Cecília de Gata, per si voleu fer una expedició cap allà. És el cap de setmana del 23/24/25 de novembre, és molt temptador. Ací us deixe tota la informació que hi ha... i aneu pensant-vos-ho!!


Santa Cecília 2007 - Gata de Gorgos:

El pròxim cap de setmana, 23/24/25 de novembre, la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos us convida a tots a celebrar tots els actes festers en honor a la patrona de la música, Santa Cecília.

Ací us deixem la informació més rellevant, perquè feu boca a boca i així convidar a tota la gent del poble i dels pobles del voltat a vindre a Gata i passar-ho bé amb la Banda de Música.


El divendres 23 de novembre teniu una cita tots a La Cass. Amb la festa dels 'colpets musicals'. Aquest consisteix que per cada dues copes que ens fem, podrem escollir entre 2 colpets ('xupitos') de l'escala musical (des de do fins a si). Com més alta siga la nota, per supost, més fort serà el colpet. Així que ja sabeu, el divendres ens vegem a La Cass.


El dissabte 24 de novembre teniu una cita tots amb el pub Metamorfosi amb la DISCOMÒBIL de Sta. Cecília. Festa, beguda, diversió, bon humor... que més es pot demanar?! Així que el dissabte 24 ja el teniu ocupat. No podeu faltar.


El cap de setmana de Santa Cecília la festa està assegurada a Gata de Gorgos amb la seva Banda de Música. I ara us toca el torn a vosaltres, copia aquest e-mail en un nou i re-envia'l a tantes persones com vulgues convidar.


LA BANDA SOM TOTS!!


Més informació al llibre de Sta. Cecília 2007 i al Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos (no deixeu de visitar-lo que anirem informant-vos de totes les festes...)
http://bandagata.blogspot.com

Re-envia l'e-mail!!!


Visca Santa Cecília!

27 comentaris:

NORMA ha dit...

Hola gent!!! Que vos pareix l'assunt? La cosa pinta bé, veritat?
Estaria de categoria que ho organitzarem i ferem una expedició cap a Gata, a vore que ens conten, i de passo, prendre nota d'algunes cosetes i les introduïm a la nostra Santa Cécil, no vos pareix??
Bo penseu-ho i decidim entre tots a vore que fem, correcte??

Records i besets per a tots!!

Anònim ha dit...

Hola!!
Jo ho sent molt però en mi no conteu. El diumenge 25 tinc la meua primera marxa de btt a la Nucia i eixe cap de setmana em serà impossible ixir de festa... però si aneu, se'n feu alguns ronets a la meua salut, val?? Ens veiem divendres!!!!
Besets!!

Anònim ha dit...

gracietes per publicar aquesta entrada a la pàgina web, n'estic segur que farà molta propaganda de la festa dels musics i com no,de tota la gent que vuiga ser partícep ja que, com diuen pel meu poble des de fa uns anys quan arriba aquesta festa, "LA BANDA SOMOS TODOS"

Bo, no res més, espere vore-vos per Gata pujant el llistó dels músics i demostrant que a l'hora de fer festa, som tots, però quan hi ha musics, és diferent!!!!

dew!!!!

Banda Blogspot ha dit...

Moltíssimes gràcies a l'administració del Blogspot de la Banda de Música de Xaló per publicar l'e-mail sobre les festes de Santa Cecília Gata 2007.

El fet de que ho hageu publicat ja farà molta publicitat, resò i boca-boca que es allò que desitgem. Així que de nou, gràcies, i, per suposat, esteu més que convidats tots els de "temporà alta" a totes les activitats festives de Santa Cecília 2007.

La patrona de tots els músics.
La nostra patrona!

Salutacions a tots, i salud!


Administració del Blogspot de la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos

Sheyla ha dit...

Hola Temporà!!!! com va??? a mi em pareix molt be anar de festeta a Gata ja que eixe cap de setmana vaig cap a la terreta, si això jo puc conduir...jajaja, ja em digueu alguna coseta!! muaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Hola! Us anomene un altre pla per al cap de setmana aquest que és Sta. Cecília en Gata. Resulta que, l'altre dia en el gimnàs vaig estar parlant en un de la Banda de Pedreguer, i també és Sta Cecília allí i que fan no sé què del centenari i fan més dies de festa. Encara que vosaltres ja ho sabreu, però jo avise per si acàs, per si voleu fer divendres i dissabte diferent expedició...

Sheyla ha dit...

hola!!! axo q a psoat la mari de pedreguer tambe mola, e??? jo x mi faria alguna cosetala veritat xq amb les ganetes de festa q gtinc seria fenomenal, no??? be ja digueu si penseu alguna coseta!!! muamua

Anònim ha dit...

Jo a Pedreguer si q vaig.
...jUaN...

Sheyla ha dit...

hola!!! q tal?? bueno a vore q 1 music de prdreguer ma dit q alli ells no fan festa i q ells van a gata de festa, xq els gateros son els q fan festa i ma dit q si anem tots alli farem piña de musics, no estaria mal, e?? axo te pinta de festa!!!! jajaja

Anònim ha dit...

la festa a gata eixe cap de setmana esta assegurada!!!

Anònim ha dit...

no meu crec

Anònim ha dit...

pues tranquil, tú quedat on vuigues, que nos. anirem cap a gata a ajuntamos en la banda de gata, de pedreguer, i tota la gent que hi haurà per allí... que ja m'han dit que anirà molta gent...

Anònim ha dit...

a gata qui no mossega arrapa

Anònim ha dit...

i qui no fa AXINA!!!!


QUI NO ES PUTA ES BEATA,


pero de-xalo, que de Gata ve...

NORMA ha dit...

Però es pot saber quines parides esteu amollant??? jajajaja!!!
Un poquet de serietat, per favor, que esta és una pàgina seria... jajajaja!!
Ale, a seguir disfrutant!!!

NORMA ha dit...

Per l'amor de Déu!!! Tant de corro amb la festa de Gata, que si allò seria tot lo del món i més... Ja... ja... ja...!!! Nosaltres vam anar, i allí no havia festa ni havia res!!! I músics no en vaig vore ni un, i si estaven, estaven molt amagats, per què...
Els únics que van fer honor als músics van ser els de Pedreguer, i alguns de nosaltres que vam anar...
Xe, xe... quin fallo més gran!!!

Sheyla ha dit...

jo estic amb la norma!!!! vaja merda de festa en gata!!! per favor q fatals sou!!! tanta festa i tanta cosa anem i mare meua!!!! x aixo no feu tanta propaganda!!!jajaja

Anònim ha dit...

Jo tb vaig anar, i pense el mateix, si n arriba a ser pels d pedreguer, a les 2 ja stariem a xaló... Com es nota q n sou com la temporà.
Visca la temporà!! Alta!!!

...jUaN...

Anònim ha dit...

A les 2...!? ahi està el problema, la banda de gata ixqué del seu "niu" sobre les 3 (el sopar es va allargar un poc) amb uns cuants musics de pedreguer que vinguèren a buscar-mos... d´allí vam anar directament a la cass que estava buida, pero la vam omplir i mou vam passar de puta mare...
a la pròxima procurarém informar-vos millor...

Anònim ha dit...

No miau no, no m'has entes, nosaltres vam estar fins les 4, xo pq estaven els d pedreguer i animaven la festa, pq sino arriba a ser x ells, a les 2 ja stariem a casa
...jUaN...

Sheyla ha dit...

gateros... esteu molt enganyants, xq com diu al juan nos vam estar alli fins les 4 amb els de pedreguer q x cert, ells no van tardar a anarsen darrere de nos, xq ens ho van dir, axina q a la proxima feu les coses millor o no digueu res,ok???
ale visca la TEMPORÀ!!!!!

bandaxalo ha dit...

Tampoc serà per a tant. I aneu arreplegant energia que la nostra festa ja la tenim ahí i a veure si tant de parlar dels altres i arriba el dia i esteu igual de sosos que ells... no ho crec però jo avise (per si acàs).

Anònim ha dit...

Jo se que vaig arribar a la cass en gent de pedreguer(no se exactament l´hora per circunstancies...), i de xalo no hi havia ningu...
de totes maneres ho senc, perque haguerem pogut fer una bona festa junts...

Sheyla ha dit...

Mira presi, jo et dic q quan arribe la nostra festa segur q estem forts, xq si ho hagueres vist... nosaltres no fem això i tu ho saps, ens apuntem a tot!!!! i ho cremem tot!!!! segur q fem bona festa com tots els anys o no??? jo se q ja estem esperanto amb molta gana, i segur q ens ho passem de categoria, no coms els nostres veins....jajaja

Anònim ha dit...

LA TEMPORÀ ALTA VE AMB FORÇA ENGUANY TAMBÉ, ANEU APREPARANT-SE Q VE LO MILLORET DE L'ANY, AIXI Q ENGUANY TRIUNFEM TEMPOREROS...PER CERT, NO MOS PODEM COMPARAR AMB LA DE GATA, ES MOLT DIFERENT, JA Q NO SON DE TEMPORÀ...ALTA!!

Anònim ha dit...

miau miau a gata ki no mossega tatrapa jaja

NORMA ha dit...

ESTIC MÉS QUE SEGURA QUE ENGUANY NO BAIXAREM EL LLISTÓ!! Si no el vam baixar l'any passat que vam tindre, ATENCIÒ:
- Dijous per el matí paelles a Alacant i per la nit festa a muerte per Alacant.
- Divendres sopà de la TEMPORÀ ALTA!!!!( Que vam acabar mortets, però amb energia per al dia següent)
- Dissabte concert i sopà de la banda... Que vam aguantar fins al final!!!

Enguany no hem tingut tot açò, aixi que presi... Jo trobe que enguany ho farem TOT POLS!!! Si o si?????

AMUNT EIXA TEMPORÀ!!!!!!!!!!!!!