Banda de Xaló

Banda de Xaló

dilluns, 5 de novembre del 2007

Cartell escollit

Ja s'ha tancat la enquesta per a escollir el millor cartell. 52 persones han sigut les que l'han escollit, haguent 21 vots per al primer cartell i siguent el que més vots té dels cinc, així que ja està clar que el cartell que s'utilitzarà serà eixe, encara que tinc pensat fer uns retocs per a que quede millor, ja el posaré millorat.

3 comentaris:

NORMA ha dit...

Mari!! Estic molt d'acort amb el cartell que s'ha triat, més que res per que és el mateix que havia elegit jo, jeje!! Ja ens ensenyaràs el retoc final que dius.
Si necessites ajuda per a fer els programetes o qualsevol cosa que necessites per a organitzar algo sobre el concert o lo que siga, saps que no tens més que dir-ho, correcte?
Besitos presi!!!

Anònim ha dit...

Caxis........................la mar!! a mi el que més m'agradava era el 5é!! jiji!! però xe, tots són massa bonics!!
Igual que diu la Norma, qualsevol cosa que haguem de fer es diu, tot siga per Santa Ceci!!

Anònim ha dit...

Fent un descans d'estudi, que fa una estoneta que he decidit presentar-me al parcial de física que és demà, vos dic que m'heu de perdonar per si no retoque prompte el cartell que vaig dir. Encara que ara pense que l'he de tindre per al divendres... ufff, la feina me mata i a més, demà borregos... ai mare! faré el que puga, val? a veure si ens vegem el cap de setmana, ja que el pont vaig estar perduda per Alcoi. Besets!!