Banda de Xaló

Banda de Xaló

dimecres, 10 d’octubre del 2007

Anem a Callosa??

Com alguna gent ho ha comentat, ho anuncie per ací. Seria bona idea, pel qui no vaja a tocar a Callosa, anar el dissabte 13 de festa a Callosa, com es va fer l'any passat. Així que, s'ho penseu, decidiu i marxant cap allí però alerta amb la beguda, que al ser gratis... i a sortejar qui agafa el cotxe!
Us recorde moments de l'any passat per a la gent que va anar, com per exemple, la botella gegant de Ballantines, el quadre porno de la filà Beduins i el cavall que no parava... moments inoblidables!!
Per a l'altra gent que no va anar, segur que ha anat altres anys, i ja saben la festa que els espera, així que... d'expedició cap a Callosa!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no puc anar, tinc compromisos...

NORMA ha dit...

Ooohhh Mari... Tu no ens pots fallat, que eres la nostra Presi... Tens que ser la que dirigeix la nostra expedició, tu eres el nostre Nord, la nostra guia... Ooooooh Mari, no ens falles...!!! :-(

ximet ha dit...

Xe kin fallo d la presi... Jo tb estic d'acord d anar i reviure moments com l'any passat q la temporà va triomfar per alla.
Fem un sorteig per a vore ki agafa el cotxe i ja ho parlem, aumunt eixa temporà ALTA!!!

Anònim ha dit...

Teporeros!!!
Jo vaig a tocar aixi q feu el favor d vindre!!!
Amb qui tinc q ixir jo d festa si n es en vosaltres???
Tenim q donar a coneixer la temporà x la marina baixa!!! Ens hem d fer internacionals!!!
Ens possem la camiseta???
Va n seu penseu molt i veniu... Ens vegem alli val???

...jUaN...

Anònim ha dit...

ja era hora qe posareu algo....

Anònim ha dit...

Xikets!!! ANEM A CALLOSA!!! Pensem amb el nostre Juanet... q farà sense la temporà x allà? Weno... es demà aixi q... Ah! Jo la camisa de temporà la tinc a Valen... o senc! I Mari... la presi i no vindre... ay ay! OSA OSA OSA, LA TEMPORÀ CAP A CALLOSA!

Anònim ha dit...

OSA OSA OSA... Q BE ENS HO VAM PASSAR A CALLOSA!!! Un any mes, una part de la temporà ALTA vam anar de festa x Callosa, i allí passar-ho be està assegurat, està comprovat! Li vam fer una sorpreseta al Juan!!! No teu esperaves eh? Ximo!!! Les fotos!!!

NORMA ha dit...

MARE MEUA!! Callosa sense paraules... Però no era d'extranyar, per què era impossible anar allí i tornar amb un mal record. I com no, la tornada cap a casa va ser una altra festa més,ah Meli??? FRANCISCO... QUÉ FAS??? jajajaja!!!
Al menys no vam tornar per Tàrbena, encara que enguany no haguera pogut ser, per què no hi ha carretera... PUTA RIUÀ DELS WEBS!!!

Lo millor de la nit va ser la careta que va posar al Juan quan ens va vore, que va ser una mesclar d'alegria, i també de mala llet pensant: Cabrons!! lo que m'heu fet patir... jajajaja!! Però al final va valdre la pena.

OSA, OSA, OSA... VISCA CALLOSA!!!

Anònim ha dit...

Ja vec que us heu passat bé, ja em passareu les fotos i les posaré per ací, val? I de paso em feu enveja de com de bé s'ho vau passar.

Anònim ha dit...

Un any mes, la temporà triunfa a Callosa, es una de les dates més importants de l'any i com no, no podiem perdremou, va ser brutal i mia mos defrauda i lo del francisket ni te cuento...jajaja me parto!!!!
volem fotos ja!!!!
IvÁn

ximet ha dit...

La temporà no podia faltar en una festa d'aquestes dimensions i alli vam arribar i arrasar d kabila en kabila. Erem pocs pero espere q l'any q ve puguem anar mes gent i passarmou tan be o millor q enguany.
Per cert les fotos ja estan al meu espai si se les voleu passar.
Ens vegem temporeros!!!